Добре дошли в магическия свят!Място да се научи,че няма сила без обединение!
 
ИндексPortalВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Ерагон Райс

Go down 
АвторСъобщение
Ерагон Райс
Първи курс,елемент Въздух
Първи курс,елемент Въздух


Брой мнения : 1
Join date : 26.01.2011

ПисанеЗаглавие: Ерагон Райс   Сря Яну 26, 2011 5:41 am

1. Име: Ерагон Райс
2. Възраст: 16
3. Външен вид: Ерагон имаше лилава коса което беше първото на ,което хората обръщаха голямо снимание.Тя винаги седеше разпръсната на всички страни.Очите му бяха много странни. Те бяха пурпурни по рождение. Недъг или уникално качество ,но му стояха много добре. Той беше млад и слаб младеж.Винаги носеше тъмни дрехи.Има загадъчна усмивка. Абе всичко беше тъй загадъчно около него.
4. Характер: Той не беше от най-общителните хора ,но това не значи че е някакъв груб гадняр. Той просто трудно се доверяваше на хората ,но тези които му ставаха приятели той им беше верен цял живот. Въпреки ,че трудно се спреателяваше той беше мил и добър.
5. История: Детството на Ерагон не беше розово. Майка му умира още когато е 6 години.Баща му изчезва 4 години по-късно.За Ерагон остава да се грижи Чичо му. Ерагон не говореше много с чичо му. Никога не го беше виждал преди ,защото както той разбра по-късно са се скарали с баща му и прекъснали връзките помежду си.Ерагон обичаше да ходи в планината. Там той се чустваше наистина жив.Още когато беше на 12 той често се качваше там и нещо го превличаше там горе. Първоначално той не обръщаше внимание ,но после почна да чува гласа на птиците все едно му говореха хора. Първоначално си мислише ,че полудява ,но после започна да чува как птиците сякаш наистина говорят.Почна да ги чува съвсем ясно.
Един ден той намериедно птиче. То беше по различно от другите. Цвета му беше зеленикав с леки отенаци на синьо.Беше зима и всичко беше в сняг. Птичето беше паднало от някаде и ясно се виждаше ,че нещо не е наред ,защото то седеше в снега и не смееше да мръдне. Ерагон го взе и се огледа за гнездото на птичето ,но никаде нямаше гнездо.Накрая Ерагон го взе и го прибра.То беше доста изморено и беше със счупено крило.След време то се оправи. Ерагон вече сякаш можеше да разбира всяка дума на всяка птица ,но на другите животни не ставаше. Градчето на Ерагон беше малко планинско селище ,което рядко беше посещавано от туристи ,въпреки от това все пак се намираха хора които да се качат на планината от тази и страна.
Един ден Ерагон си стоеше под едно дърво ,защото беше доста горещо.Фан(малкото пиленце което беше спасил) летеше около него и му говореше някакви неща.Изведнъж над слънчевото небе се спуснаха големи чени облаци. Буквално за секунди. Заваля дъжд. Всичко беше тъй зловещо.Само преди минута от жега не можеше да се диша а сега валеше дъжд.Студени тръпки побиха Ерагон. Изведнъж някакви птици се спуснаха към него и се превърнаха в хора. Ерагон доста се изплаши. Заби ръка в земята и изведнъж някакви корени го заображдаха като в пъшкул. Райс като видя какво направи се изплаши още повече и му се прииска да се махне от там. Той се преобрази в птица и излетя. Фан беше плътно до него ,а той летеше много бързо. Изведнъж обаче започна да се превръща в човек и щеше да падне от доста високо ако неща не го задържаше във въздуха.Първата мисъл която му мина през ума ,че левитира ,но после видя ,че една от фигурите беше протегнал ръка и го държеше във въздуха ,като постепено го остави на земята. Ерагон не знаеше какво да каже. Но и не се наложи да мисли много. Човешката фигура го изпревари и каза : "От каде можеш да правиш това? Кой те е учил на тези магии?Първо променяш времето после изникват корени от земята ,а сега се преварна в птица"! Ерагон едва успя да промълви "Това аз ли го направих?". Фигурата отвърна със строг глас :"Еми не виждам кой друг може да го е направил. А пък усещам магията в теб.".Ерагон го гледаше с невярваш поглед. Човека го гледаше спокоен и му каза : "Знаеш ли от теб може да се получи нещо. Искаш ли да се присъединиш към колеж "Брейкнилс"?".Ерагон беше на път да припадне. Успя да промълви само : "Остави ме намира!". На фигурата му беше ясно ,че трябва да остави Ерагон да си помисли затова му каза :"Ти имаш голям потенциал! Магията ти е много силна. Помисли дали искаш да я подобриш и да извлечеш най-доброто от магията ти.Давам ти срок от една седмица. После пак ще дойда да чуя решението ти."Ерагон мисли през цялата седмица. Разговаря с чичо си ,който му разказа една история ,която Ерагон сигурно ще помни цял живот. Той му разказа ,че баща му е бил много силен магьосник и ,че точно затова са се скарали преди години.Разказа му че всички неща са истински и ,че той наистина може да разговаря с птиците ,както и да прави останалите неща. Ерагон остана много разочарован от чичо му ,че не му е казал по-рано.Чичо му го посаветва да отиде и да тренира магическите си заложби и ,че не бива да пропилява възможноста си.След седмица човека пак дойде при Ерагон. Ерагон му каза ,че е съгласен да дойде. Ето така Ерагон се озова е колеж "Брейкбилс"!
6. Допълнително: Няма какво повече да разкажа(поне не се сещам).
7.Снимка:
---.дом.любимец- Фан! Малкото птиче което Ерагон спасява.
---елемент:
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Тамара Девън
Директор,преподавател по Практика на способностите и владее Петте елемента
Директор,преподавател по Практика на способностите и владее Петте елемента
avatar

Брой мнения : 13
Join date : 26.01.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Ерагон Райс   Сря Яну 26, 2011 4:25 pm

Ерагон Райс-елемент Въздух.

_________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
 
Ерагон Райс
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The Magicians Roy Play Fun Forum :: Началото.. :: Герои :: Герои на колежантите от '"Брейкбилс"-
Идете на: